به گزارش خبرگزاری فارس از کرمانشاه، فاطمه رضوانمدنی در جلسه شورای اداری بهزیستی استان کرمانشاه، اظهار داشت:کار برای رفع مشکلات نیازمندان و آسیبدیدگان اجتماعی اجر معنوی بسیار بالایی دارد و اگر این کار برای رضای خدا باشد اثرات آن هم در امور اداری و هم در زندگی شخصی مشخص خواهد شد.
وی با یادآوری اهمیت مراکز مثبت زندگی برای سازمان بهزیستی کشور، افزود: عملکرد این مراکز نیازمند دو فاکتور بسیار مهم یکی واگذاری خدمات به این بخش غیردولتی و دوم نظارت مستمر کارشناسان و مسئولان بر عملکرد این مراکز خواهد بود.
معاون پیشگیری سازمان بهزیستی کشور از راهاندازی یک مگاپروژه در سازمان بهزیستی خبر داد و گفت: این پروژه در خصوص پیشگیری از طلاق و تحکیم بنیان خانواده در پنج سال اول زندگی اجرا خواهد شد که امسال اولین سال شروع خواهد بود و در شهرستانهای دو استان تهران و البرز به عنوان پایلوت در حال اجراست که قصد داریم براساس ارزیابیهای روانشناختی، هم زوجین در معرض خطر طلاق را زیر ذرهبین مشاورین تخصصی این حوزه قرار دهیم و هم برای دیگر زوجین برنامههای آموزشی و تخصصی خاص آنان را اجرایی کنیم.
وی یکی دیگر از مهمترین اقدامات معاونت پیشگیری را، راهاندازی مراکز جامع درمان و بازپروری اعتیاد عنوان کرد و یادآور شد مراکز جامع درمان و بازتوانی تمامی فاکتورهای مراکز گذشته را در خود جای داده است و مهمترین هدف آن اشتغال پایدار مددجویان خواهد بود که باید به صورت مستمر مورد بازدید و ارزیابی قرار گیرند تا نتایج مطلوب حاصل شود.
رضوانمدنی از افتتاح دبیرخانه رصد آسیبهای اجتماعی در آینده نزدیک خبر داد و افزود: مطالعات و زیرساختهای این دبیرخانه انجام شده است و هر استان پس انجام مطالعات میدانی و تطبیق آن با سایر آمار، مطالعات آسیب شناختی صورت گرفته، آسیبهای اجتماعی را تحلیل خواهند کرد.
فرحناز محمدی مدیرکل بهزیستی استان کرمانشاه نیز، گفت: سال ۹۹ با چالشها و مشکلات بسیاری روبرو بودیم از یک طرف تحریمهای ظالمانه اقتصادی و از یک طرف تشدید شیوع ویروس کرونا هم کار را برای کارکنان سازمان بهزیستی مشکل کرده بود و هم جامعه هدف را با مشکلات زیادی مواجه کرد که البته با لطف خدا، تلاش همکاران و صبر و بردباری مردم بر بسیاری از این مشکلات فائق آمدیم.
وی به فعالیت مراکز مثبت زندگی اشاره کرد و افزود: یکی از مهمترین اقدامات سازمان بهزیستی در سال گذشته راهاندازی مراکز مثبت زندگی بود که با الکترونیکی شدن خدمات و کاهش ترددهای غیرضروری میتواند نتایج مطلوبتری را هم به همراه داشته باشند و ارائه خدمات در سطح مطلوب در مراکز مثبت زندگی مستلزم نظارت حوزههای تخصصی است.
وی اظهار داشت: با توجه به بررسیهای انجام شده و نتایج حاصل شده از عملکرد این مراکز، نیاز استان به تعداد بیشتری از این مراکز احساس میشود و در نظر داریم که در سال ۱۴۰۰ تعداد این مراکز را بر حسب نیاز افزایش دهیم.
نظر شما